Bel 06-49761340 voor meer info of een pretecho afspraak

Wat is echografie?

Echografie is het maken van 2d, 3d en 4d echo beelden door middel van geluidsgolven die het lichaam ingaan met behulp van een transducer, het apparaatje dat over uw buik beweegt.

Lees verder

Wat u kunt verwachten

Bij binnenkomst wordt uitleg gegeven over de verschillen tussen de 2d echo, 3d echo en 4d echo. Afhankelijk van de ligging van uw kindje wordt er begonnen met de 2d echo of de 3d echo.

Lees verder

Waarom een pretecho laten maken?

In Nederland worden bij een zwangerschap twee echo’s van een baby gemaakt. Dit zijn meestal de enige echo’s die u krijgt. Een pretecho is dan een ideale aanvulling voor een blijvende herinnering.

Lees verder

Wie maakt de echo?

De pretecho wordt gemaakt door Christa de Wit . Zij werkt al jaren als medisch echoscopiste en als verloskundige. Bovendien is zij geregistreerd bij de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland en in het bezit van de benodigde diploma’s.

Lees verder

Laat een reactie achter

Als u in de echopraktijk of op de website bent geweest, laat dan een bericht achter in het gastenboek. Ik ben benieuwd naar uw reactie.

Lees verder

Maak een afspraak

Met het afspraken formulier kunt u eenvoudig doorgeven, dat u een afspraak wilt maken voor een 2D, 3D/4D pretecho met eventueel een geslachtsbepaling.

Lees verder

Over Echopraktijk Oss

Vele mensen uit de omgeving van Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Oss, Rosmalen, Tiel, Tilburg, Uden, Veghel en Zaltbommel komen naar Echopraktijk Oss voor een 2d, 3d, 4d pretecho of geslachtsbepaling. Onze klanten komen dus vooral uit de provincie Brabant en Gelderland. Een pretecho is een ideale aanvulling op de medische echo's in de 12e en 20e week van de zwangerschap.

Lees verder...

Ervaringen van anderen

Wij vonden het een bijzondere ervaring om dit te laten doen. Omdat je een goede tekst en uitleg erbij krijgt over wat er te zien is.
Ook vonden wij het fijn om extra veel foto’s te hebben zodat je de groei van je kindje kunt volgen. De kleuren foto’s die bij de 27 weken zijn gemaakt waren erg duidelijk zodat je goed kunt zien hoe je kindje eruit ziet. De dvd is ook erg fijn om die te hebben zodat we die aan opa en oma konden laten zien. Een film is nog mooier om te zien dan alleen een foto. Bij ons 2e kindje zou ik dit zeker weer laten doen. Ik wil je voor alles bedanken en veel succes verder in de praktijk.

Groetjes Angelique en Jeffrey

 - www.echobaby.nl/gastenboek

Hallo,

Ik wil even zeggen dat wij het helemaal geweldig vonden hoe alles uitgelegd werd en hoe fijn je alles doet nog bedankt om ons te wijzen op een pakket scheelde toch met de prijs christa nogmaals bedankt en tot de volgende keer.

Iwan

 - www.echobaby.nl/gastenboek

Hallo Christa,

Wat heb je een fijne praktijk je legt alles heel rustig uit en de echo’s zijn ook geweldig. Leuk zeg dat idee met de usb stick gaat geweldig de foto’s zelf afdrukken zo kan ik iedereen bij ons in de familie zo’n foto geven.
Dank je voor deze geweldige ervaring.

Groetjes Judith

 - www.echobaby.nl/gastenboek

Hoi Christa,

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en info met onze 1e echo in onze zeer vroege zwangerschap, tot de volgende keer.

Groetjes van Andrea

 - www.echobaby.nl/gastenboek

Afgelopen maandag een 3D echo gehad en wat was het super zeg om die kleine zo te zien!!
Kan niet wachten tot maart.
Christa bedankt voor de leuke ervaring en wellicht tot een volgende keer.

Groetjes Bas en Mariëlle

 - www.echobaby.nl/gastenboek

Hallo Christa,

Bedankt nog voor de hele fijne 3D-echo die je voor ons hebt verzorgd! Onze ouders waren helemaal onder de indruk, en wij natuurlijk ook. Fijn hoe je alles rustig aan ons hebt uitgelegd en hoeveel tijd je voor ons nam!

Bedankt!

Groet,

Rian

 - www.echobaby.nl/gastenboek

Hallo Christa,

Hartstikke bedankt voor alle goedezorgen en uitleg tijdens onze pretecho! Je maakte dat wij ons heel erg op ons gemak voelden en alles is nu veel duidelijker over hoe de baby ligt etc. De foto’s en de dvd zijn prachtig. We zijn er héél erg trots op!

Nogmaals bedankt!

Groetjes Brechtje

 - www.echobaby.nl/gastenboek

Hallo lieve christa

Vanaf week 10 tot week 30 zijn wij 6x bij jou op de echo geweest en wat was het geweldig !! een hele raportage van onze kleine zoon het was zo fijn om om de 4 weken langs te komen en van je te horen dat hij goed groeit en het goed maakt daar binnen in mijn buikje en wat hebben we een prachtige dvd met zeker een paar uur om hem keer op keer te bewonderen !
ik vind het zo gaaf dat we bij je kwamen en hij 10 weekjes in me buik zat en we de echo deden en elke 4 weken erop terug kwamen om te kijken hoe hij zig ontwikkelde het kost wat *niet eens heeel veel* maar dan heb je ook egt wat ! en zeker voor later om te kunnen laten zien in wat voor fases hij heeft gezeten van ini mini mensje naar een grote jongen met bolle wangen vandaag was de laatste keer en dat is erg jammer want ik zou wel elke dag willen hahah wij keken er altijd erg naar uit om naar je toe te komen voor onze zoon luca maar ook omdat je zo een gezellig mens bent en zo meelevend met het woondertje in me buik ik zou egt iedereen aanraden om zo iets te gaan doen een rapportage te laten maken van je nog ongeboren kinjde wat is dat mooi om te volgen ik kan het wel 1000000x zeggen hihih nou lieve christa heeel erg bedankt !! en wij gaan genieten van de dvd’s foto’s en de usb die vol staat en natuurlijk over een paar weken van de baby die we dan in het egt kunnen bewonderen we sturen je een kaartje en je bennt van harte welkom op kraamvisite !!!!
Liefs en knuffels en groetjes Lindsey en Nico de Graaf

 - http://www.echobaby.nl/gastenboek